Piratpartiets totala haveri

Bild

Inför EU-valet kör tydligen Piratpartiet en drive tillsammans med Fältbiologerna en drive där man helt enkelt svamlar och far med osanning. Vad är syftet, att lura unga väljare med vinklad och osaklig propaganda som dessutom inte verkar ha något fokus utan mest består av lämpligt valda känsloargument?

Vad är fascistiska utvisningar? Att utvisningar i media framstår som fullständigt godtyckliga och utan något som helst logiskt mönster där småbarn ibland skall utvisas medan grovt kriminella får stanna är förvisso inget nytt. Fortfarande vore det önskvärt om Anna Troberg preciserade sig.

Ännu värre är uttrycket ”dödliga klimatförändringar”. Än har vi inte sett några sådana. Troberg försöker här påskina att flyktingströmmarna orsakas av klimatförändringar.

Tänk, jag som trodde det berodde på krig, fattigdom och korrupta regimer som begår övergrepp mot sin egen befolkning. Det är visserligen sant att ett mindre antal små öar har upplevt en marginell höjning av havsnivån men där är landsänkningen upp till 10 ggr större än havsnivåhöjningen.

Antalet orkaner har enligt statistik legat i princip konstant och faktiskt så är antalet de senaste åren något under medel (medel i sådana här sammanhang är alltid vanskligt).

Kort sagt Anna Troberg du ljuger och försöker fiska röster med osaklig skrämselpropaganda men det är inte förvånande med tanke på sekten du tydligen samarbetar med i den här kampanjen.

Tråkigt eftersom jag tycker att Piratpartiets ståndpunkt när det gäller den personliga integriteten är sund.

Annonser
Det här inlägget postades i Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s