Förnuftets frånvaro

Ni kanske har hört talas om en sida som heter http://www.familjeliv.se

I detta dårhus samlas Hypokondrikerprettolattemammor, hädanefter titulerade hypmammor för att via ett kollektivt primalskri ge luft åt sina sjuka vanföreställningar.

Här diskuteras huruvida man vågar lämna sitt barn i bilen medan man tar ut pengar på bankomaten eller betalar bensinen. Nåde den som vågar påstå att det visst går bra. Denne stackare utsätts omedelbart för verbal stegling av de hormonberusade harpyorna. Bilen kan börja brinna, ungen kan bli kidnappad, vissa torgför också den intressanta teorin att barnet även om det skulle råka sova kommer att traumatiseras då det på något extrasensoriskt sätt skulle känna av förälderns frånvaro. Nej jag skämtar tyvärr inte. Den som lämnar sitt barn ensamt i två minuter är en dålig förälder. Inte heller tvåminutersgränsen är ett påhitt utan är en stolt proklamering från en sinnesförvirrad hypomamma som på intet sätt representerar ett extremfall. Lämna inte ert barn i bilen då ni anträder den skuldtyngda vandringen mot Statoilkassan för har ni otur kan en hypomamma se er och ringa socialen.

Det för oss osökt in på nästa vansinnighet. En anmälan till berörd myndighet är alltid en populär lösning på familjeliv. En grabb som får en bassning av mamma eller pappa på Konsum? Anmäl! Blev ni illa bemötta på McDonalds? Anmäl!

-Men är inte ett forum till för att diskutera? Kanske vän av ordning frågar sig.

Helt riktigt men vad som skiljer familjeliv från andra forum är hypomammorna vilka får det hela att likna en sluten institution mer än ett internetforum.

Något har hänt på senare år. Man tror att en pedofil lurar bakom varje GB skylt och att ett skrubbsår orsakat av en omkullcykling är avgörande för huruvida lille Theodorixen skall uppnå vuxen ålder eller ej. Ett halvt glas lättöl skadar fostret för livet säger hypomammorna  och slår sig för bröstet varpå de självbelåtet prokolamerar att de aldrig skulle ta en sådan ohygglig risk för de älskar ju sitt barn, underförstått är att de som inte drabbats av masspsykosen älskar sina barn mindre och således är dåliga föräldrar (för övrigt en populär beskyllning i dessa kretsar)

Jag kommer då och då att visa upp lite godbitar hämtade från familjeliv till vad som fordom benämndes allmän varnagel i hopp om att åtminstone en promille av de blivande föräldrarna stannar upp och besinnar sig.

Annonser
Det här inlägget postades i Idioti och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förnuftets frånvaro

  1. Hänz skriver:

    Välkommen till trygghetsnarkomanernas land där dessa lattemammor fått en syl i vädret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s